Un bacteri prou freqüent: L’Helicobacter Pylori

helicobacter_pylori

 

 

L’Helicobacter pylori és un bacteri que es troba a l’estómac del 50% de la població. Però hi ha un grup de persones a les que aquest bacteri li produeix un gran malestar i símptomes digestius molt desagradables.

 

Per tant, per donar-li solució a aquest problema, el tractament natural d’eficàcia comprovada seria el següent:

 

 

  • Dins de les substàncies antibiòtiques que destrueixen l’Helicobacter pylori tenim l’oli essencial d’orenga, clau, menta o arbre del te i l’extracte de llavor d’aranja.
  • helicobacter_pylori_symptomsA banda d’això, hem de tenir en compte que el primer pas és alcalinitzar el pH de l’estómac per potenciar l’efecte del tractament escollit. D’altra manera, hem de recordar que per lluitar contra la infecció hem d’administrar mínim dos tipus d’antibiòtics naturals diferents. En referència a la alcalinització tenim com a opció el carbonat de calci, les prunes umeboshi o els sucs de fruites i verdures lactofermentadas en petites preses diverses vegades al llarg del dia.
  • Alhora hem de prendre sempre un probiòtic, ja que s’ha demostrat que l’eradicació de l’Helicobacter és molt més eficaç si aprofitem la seva sinèrgia conjunta amb l’antibiòtic triat. Les soques específiques d’aquest bacteri serien el lactobacillus bulgaricus i l’streptococcus termophilus, en tot cas juntament amb el llevat saccharomyces boulardii. A més a més els probiòtics s’han de mantenir un mínim de 15 dies després d’haver acabat el tractament, encara que ja no hi hagi cap símptoma d’infecció.
  • Una altra gran ajuda és la ingesta del oligoelement zinc, ja que regula el sobrecreixement bacterià al llarg de tot el tracte intestinal.

Belén G. L.

2 comentaris a “Un bacteri prou freqüent: L’Helicobacter Pylori”

  1. Yo puedo decir, que me he deshecho de dicha bacteria, por medios naturales, en dos meses, listo.
    Me encuentro mucho mejor.
    Si digo, que hay que ponerse muy en serio con ello, pues de lo contrario no lo consigues, es dura de erradicar, pero merece la pena intentarlo. Un saludo

Feu un comentari