Entrevista realitzada per Victor-M.Amela a Ghislaine Lanctot, ex metge i autora del llibre “La màfia mèdica”, en el qual qüestiona el sistema mèdic actual.

Vaig néixer a Montreal (Canadà). Vaig ser metgessa i avui sóc Ghislaine Lactot metgessa de l’ànima. M’he divorciat dues vegades i tinc quatre fills (de 37 a 28 anys) i quatre néts. Política? Sobirania individual! Creu en tu: ets diví i ho has oblidat. La medicina actual fomenta la malaltia, no la salut: ho denuncio al meu llibre “La màfia mèdica”.

Estic amb grip, què em recepta?
-Res.
Ni una miqueta de Frenadol?
-Per a què? Per tapar símptomes? No. Atengui els seus símptomes, s’escolti! I la seva ànima li donarà la recepta.
Però, em poso al llit o no?
-Pregunti-s’ho vostè mateix, i faci el que cregui que li convé més. Cregui en vostè!
Als virus els és igual el que jo cregui!
-Ah, ja veig: elegeix vostè el paper de víctima. La seva actitud és: “He agafat una grip. Sóc víctima d’un virus. Necessito medicines|! “.
Doncs sí, com tots…
-Doncs allà vostè… La meva actitud seria: “M’he regalat una grip. Sóc l’única responsable! He de cuidar-me una mica”. I em posaria en llit, reposaria, em relaxaria, meditaria en com m’he maltractat últimament…
S’ha “regalat” una grip, diu?
-Sí! La teva malaltia ve de tu, no ve de fora. La malaltia és un regal que tu et fas per trobar-te amb tu mateix.
Però ningú no desitja una malaltia…
-La teva malaltia reflecteix una des-harmonia interior, en la teva ànima. La teva malaltia és la teva aliada, t’assenyala que miris en la teva ànima, a veure que et passa. Dóna-li les gràcies: et dóna l’ocasió de fer les paus amb tu mateix!
Potser sigui més pràctica una pastilla…
-Fer la guerra a la malaltia? Això proposa la medicina actual, i les guerres maten, porten sempre morts.
No em dirà ara que la medicina mata…
-Un terç de les persones hospitalitzades ho són per efectes medicamentosos! Als Estats Units, 700.000 persones moren a l’any a causa d’efectes secundaris de medicaments i de tractaments hospitalaris.
Moririen igual sense medicaments, escolti.
-No. No si canviem l’enfocament: la medicina actual ha oblidat la salut, és una medicina de malaltia i de mort! No és una medicina de salut i de vida.
Medicina de malaltia? Aclareixi-me’l…
-A l’antiga Xina, un acupuntor era acomiadat si el seu pacient emmalaltia. És a dir, el metge es cuidava de la salut! Veu? Tota la nostra medicina és, doncs, el fracàs total.
Prefereix medicines alternatives, doncs…
-Respecten més l’organisme que la medicina industrial, sens dubte, com l’homeopatia, seràn  la medicina del segle XXI Acupuntura,fitoterapia,reflexoterapia, mesoteràpia…la practica del ioga..la meditació .. Són més barates… i menys perilloses.
Però no et salven d’un càncer.
-¡Dígale això a la medicina convencional! Et salva ella d’un càncer?
Pot fer-ho, sí.
-El que farà segur és enverinar-te amb còctels químics, cremar-te amb radiacions, mutilar-te amb extirpacions…
I, a sobre, cada dia apareixen més càncers! Per què? Perquè la gent viu oblidant la seva ànima (que és divina): la pau de la teva ànima serà la teva salut, perquè el teu cos és el reflex material de la teva ànima. Si et retrobes amb la teva ànima, si la pacifiques…, no hi haurà càncer!
Paraules boniques, però si un fill seu tingués un càncer, què faria vostè?
-Alimentaria la seva fe en si mateix: això enforteix el sistema immunitari, el que allunya al càncer. La por és el pitjor enemic! La por mina les teves autodefenses. Res de por, res de submissió al càncer! Tranquil·litat, convicció, delicadesa, teràpies suaus…
Perdoni, però el més sensat és acudir a un oncòleg, a un metge especialista.
-La medicina convencional tindria que ser només un últim recurs, i molt extrem… I si la teva ànima està en pau, això mai no et farà falta.
Bé, doncs tinguem l’ànima pacificada… però, per si de cas, posem-nos vacunes.
-NO! Les fabriquen amb cèl·lules ovàriques d’hàmster cancerizadas per multiplicar-les i conrear-les en un sèrum de vedella estabilitzat amb alumini (això la de l’hepatitis B, amb el seu virus): injectaria vostè això als seus fills?
Els he fet injectar-ne ja algunes…
-I jo als meus: vaig ser metgessa, i per llavors no sabia encara tot el que avui sé… Però avui els meus fills ja no vacunen els seus fills!
Jo crec que continuaré vacunant-los…
-Per què? La medicina actual mata mosques a martellades: no sempre mor la mosca, però sempre trenca la taula de vidre. Són tants els dolents efectes  secundaris…
Per què va abominar vostè de la medicina?
-Jo em vaig fer metgessa per ajudar. Em vaig dedicar a la flebología, a les varius. Vaig arribar a tenir diverses clíniques. Però vaig anar adonant-me del poder mafiós de la indústria mèdica, que atempta contra la nostra salut, que viu a costa de que estiguem malalts! Ho vaig denunciar… i em van fer fora del Col·legi de Metges.
És a dir, ja no pot receptar vostè…
-¡Millor! Els medicaments estan fabricats pensant en la lògica industrial del màxim benefici econòmic, i no pensant en la nostra salut. Al revés: si estem malalts, la màfia mèdica continua guanyant diners!
I qui titlla de “màfia mèdica”?
-A l’Organització Mundial de la Salut (l’OMS), a les multinacionals farmacèutiques que la financen, als governs obedients, a hospitals i a metges (molts per ignorància)… I què hi ha darrere? Els diners!
No escull vostè enemics petits…
-Ho sé, però si hagués callat, hagués emmalaltit i avui estaria ja morta.
Quina ha estat la seva última malaltia?
-Fa dos dies, ja, ja… una diarrea!
Vagi: què reflectia això de la seva ànima?
-Oh, no sé, no ho he analitzat… M’he limitat a no menjar… i ja em sento bé!
Però es passa malament, eh…?
-Ja, ja… Si la malaltia et visita, acull-la, abraça-la! Fes la pau amb ella! No surtis corrent com a boig a la recerca d’un metge, d’un salvador… El teu salvador viu dins de tu. El teu salvador ets tu. Tu ets Déu!

Vaig néixer a Montreal (Canadà). Vaig ser metgessa i avui sóc Ghislaine Lactot metgessa de l’ànima. M’he divorciat dues vegades i tinc quatre fills (de 37 a 28 anys) i quatre néts. Política? Sobirania individual! Creu en tu: ets diví i ho has oblidat. La medicina actual fomenta la malaltia, no la salut: ho denuncio al meu llibre “La màfia mèdica”.
Estic amb grip, què em recepta?-Res.
Ni una miqueta de Frenadol?-Per a què? Per tapar símptomes? No. Atengui els seus símptomes, s’escolti! I la seva ànima li donarà la recepta.
Però, em poso al llit o no?-Pregunti-s’ho vostè mateix, i faci el que cregui que li convé més. Cregui en vostè!
Als virus els és igual el que jo cregui!-Ah, ja veig: elegeix vostè el paper de víctima. La seva actitud és: “He agafat una grip. Sóc víctima d’un virus. Necessito medicines|! “.
Doncs sí, com tots…-Doncs allà vostè… La meva actitud seria: “M’he regalat una grip. Sóc l’única responsable! He de cuidar-me una mica”. I em posaria en llit, reposaria, em relaxaria, meditaria en com m’he maltractat últimament…
S’ha “regalat” una grip, diu?-Sí! La teva malaltia ve de tu, no ve de fora. La malaltia és un regal que tu et fas per trobar-te amb tu mateix.
Però ningú no desitja una malaltia…-La teva malaltia reflecteix una des-harmonia interior, en la teva ànima. La teva malaltia és la teva aliada, t’assenyala que miris en la teva ànima, a veure que et passa. Dóna-li les gràcies: et dóna l’ocasió de fer les paus amb tu mateix!
Potser sigui més pràctica una pastilla…-Fer la guerra a la malaltia? Això proposa la medicina actual, i les guerres maten, porten sempre morts.
No em dirà ara que la medicina mata…-Un terç de les persones hospitalitzades ho són per efectes medicamentosos! Als Estats Units, 700.000 persones moren a l’any a causa d’efectes secundaris de medicaments i de tractaments hospitalaris.

Moririen igual sense medicaments, escolti.-No. No si canviem l’enfocament: la medicina actual ha oblidat la salut, és una medicina de malaltia i de mort! No és una medicina de salut i de vida.
Medicina de malaltia? Aclareixi-me’l…-A l’antiga Xina, un acupuntor era acomiadat si el seu pacient emmalaltia. És a dir, el metge es cuidava de la salut! Veu? Tota la nostra medicina és, doncs, el fracàs total.
Prefereix medicines alternatives, doncs…-Respecten més l’organisme que la medicina industrial, sens dubte, com l’homeopatia, seràn  la medicina del segle XXI Acupuntura,fitoterapia,reflexoterapia, mesoteràpia…la practica del ioga..la meditació .. Són més barates… i menys perilloses.
Però no et salven d’un càncer.-¡Dígale això a la medicina convencional! Et salva ella d’un càncer?
Pot fer-ho, sí.-El que farà segur és enverinar-te amb còctels químics, cremar-te amb radiacions, mutilar-te amb extirpacions…I, a sobre, cada dia apareixen més càncers! Per què? Perquè la gent viu oblidant la seva ànima (que és divina): la pau de la teva ànima serà la teva salut, perquè el teu cos és el reflex material de la teva ànima. Si et retrobes amb la teva ànima, si la pacifiques…, no hi haurà càncer!
Paraules boniques, però si un fill seu tingués un càncer, què faria vostè?-Alimentaria la seva fe en si mateix: això enforteix el sistema immunitari, el que allunya al càncer. La por és el pitjor enemic! La por mina les teves autodefenses. Res de por, res de submissió al càncer! Tranquil·litat, convicció, delicadesa, teràpies suaus…
Perdoni, però el més sensat és acudir a un oncòleg, a un metge especialista.-La medicina convencional tindria que ser només un últim recurs, i molt extrem… I si la teva ànima està en pau, això mai no et farà falta.
Bé, doncs tinguem l’ànima pacificada… però, per si de cas, posem-nos vacunes.-NO! Les fabriquen amb cèl·lules ovàriques d’hàmster cancerizadas per multiplicar-les i conrear-les en un sèrum de vedella estabilitzat amb alumini (això la de l’hepatitis B, amb el seu virus): injectaria vostè això als seus fills?
Els he fet injectar-ne ja algunes…-I jo als meus: vaig ser metgessa, i per llavors no sabia encara tot el que avui sé… Però avui els meus fills ja no vacunen els seus fills!
Jo crec que continuaré vacunant-los…-Per què? La medicina actual mata mosques a martellades: no sempre mor la mosca, però sempre trenca la taula de vidre. Són tants els dolents efectes  secundaris…
Per què va abominar vostè de la medicina?-Jo em vaig fer metgessa per ajudar. Em vaig dedicar a la flebología, a les varius. Vaig arribar a tenir diverses clíniques. Però vaig anar adonant-me del poder mafiós de la indústria mèdica, que atempta contra la nostra salut, que viu a costa de que estiguem malalts! Ho vaig denunciar… i em van fer fora del Col·legi de Metges.
És a dir, ja no pot receptar vostè…-¡Millor! Els medicaments estan fabricats pensant en la lògica industrial del màxim benefici econòmic, i no pensant en la nostra salut. Al revés: si estem malalts, la màfia mèdica continua guanyant diners!
I qui titlla de “màfia mèdica”?-A l’Organització Mundial de la Salut (l’OMS), a les multinacionals farmacèutiques que la financen, als governs obedients, a hospitals i a metges (molts per ignorància)… I què hi ha darrere? Els diners!
No escull vostè enemics petits…-Ho sé, però si hagués callat, hagués emmalaltit i avui estaria ja morta.
Quina ha estat la seva última malaltia?-Fa dos dies, ja, ja… una diarrea!
Vagi: què reflectia això de la seva ànima?-Oh, no sé, no ho he analitzat… M’he limitat a no menjar… i ja em sento bé!
Però es passa malament, eh…?-Ja, ja… Si la malaltia et visita, acull-la, abraça-la! Fes la pau amb ella! No surtis corrent com a boig a la recerca d’un metge, d’un salvador… El teu salvador viu dins de tu. El teu salvador ets tu. Tu ets Déu!

1 comentari a “Entrevista realitzada per Victor-M.Amela a Ghislaine Lanctot, ex metge i autora del llibre “La màfia mèdica”, en el qual qüestiona el sistema mèdic actual.”

  1. Interesante visión. La comparto totalmente. Tan sólo me preocupa el extremismo. No comparto los argumentos que se apoyan en críticas. No me parecen sólidos.

    Es como definir el color blanco explicando que es todo lo contrario a lo oscuro y tenebroso del color negro. Por tanto, bajo mi humilde opinión, hubiera preferido escuchar en estos párrafos más mensajes positivos e informativos sobre la enfermedad, y menos críticas, para mi, innecesarias a la medicina convencional. Creo que esto último es una conclusión que el lector debe sacar por sí sólo sin la influencia de terceros, y simplemente comprendiendo la esencia pura del porqué de las enfermedades.

    La medicina convencional puede que haya pecado de su visión pretenciosa e imperativa hacia las enfermedades. Pero me asusta que las afirmaciones tan categóricas y firmes de la autora la conviertan en lo mismo. Al final el ser humano es una eterna paradoja. Por mucho que esté en un extremo o en el otro, sigue siendo simplemente, el mismo ser humano.

    Pero discriminando las subjetividades personales,incluido las mías, me quedo con la esencia de la entrevista. Probablemente, lo único que importa.

    Jesús

Feu un comentari