El consum de cereals integrals redueix el risc d’hipertensió

cerales desayuno
Segons diversos estudis com el ja realitzat en 1.982 pel Dr. Kochar, del Centre Mèdic Beth Israel Deaconess a Boston (Estats Units), el fet d’incloure en els nostres hàbits alimentaris cereals integrals sense sucre en el desdejuni
, pot arribar a reduir fins a un 25% el risc de ser hipertens, assaig exposat pel Dr. Kochar en un estudi conductual de gairebé 14.000 metges.
 
Segons Kochar aquest hàbit sumat a uns altres com són el no fumar, el realitzar exercici habitualment, reduir al màxim el consum de sal i menjar habitualment fruites i verdures, és el millor aliat de una forma simple i natural, de prevenir i fins i tot reduir el perill de patir hipertensió.
El Dr. Kochar creu que aquests efectes beneficiosos es deuen a l’alt contingut de fibra que contenen les llavors dels diversos cereals integrals. A la propietat anti hipertensió, se l’hi afageixen altres beneficis com son efectes anti inflamatoris, millora l’acció de la insulina i a més són una aportació molt important de tots els micronutrients necessaris per a una correcta alimentació..

Feu un comentari